Zamieszczone przez szkoda
Opinie na temat Inter Auto
Zwiń
X
-
Opinie na temat Inter Auto
Witam!
Postanowiłem kupić Skodę Octavię 1.4 TSI w wersji Fresh. Przeszukałem 2 dealerów w Krakowie i 1 w Wieliczce a mianowicie: Emidę, Inter Auto oraz Auto Salon Murawski.
Poprzedni samochód kupowałem w Emidzie więc zadowolony zadzwoniłem i próbowałem "ponegocjować", jednakże pan po drugiej stronie twardo trzymał się swoich racji i nie udało się kupić auta w zadowalającej mnie cenie. Ta sama przykra niespodzianka spotkała mnie w Auto Salon Murawski. Zrezygnowany zadzwoniłem do Inter Auto gdzie zaproponowano cenę za samochód w wersji Fresh z dodatkami w dużo niższej cenie. Auto zamawiam w poniedziałek tak więc chcę poznać wasze opinie na temat tego salonu. W internecie jest mało opinii, które sa do tego przestarzałe.
Z poważaniem,
Długoletni użytkownik Skody.
-
-
-
Ja kupowałem w Interauto w 2008 mojego Toura. Bylem wczesniej w kilku innych salonach na Śląsku, ale tam czułem ze mnie nie zlewali i udalo sie dostac takie auto jakie chcialem za cene jaka chcialem. Potem kilka razy bylem tam w serwisei na przgldzie i cos tam jeszcze i choć tanio nie bylo to jestem zadowolony (bo np w Sliwce w Katowicach nie chcieli mi wymienić wadliwego mocowania fotela, a tam bez problemu. Jedno tylko spięcie miałem na koniec gwarancji. Bylem przed końcem gw i byla do wymiany uszczelka w tylnych drzwiach. Nie mieli i kazali przyjechać juz po zakończeniu gwarancji, Tak tez zrobilem i poem chcieli mnie skasowac za to, ale uparlem sie ze nie, bo obiecali to wczesniej zrobić w ramach gwarancji. Staneło na moim. Aha to było na Zakopiance.
Komentarz
-
Komentarz